-->

Kızlar Neden Esmer Erkeklerden Hoşlanır?

kadinlar_neden_esmer_erkek_sever

Hangi tip erkeklerden hoşlanırsın sözüne ülkemizdeki çoğu kadın, editör olarak şahsım da dahil, cevabı esmer erkekler oluyor, peki esmer erkekleri kadınların gözünde çekici kılan ne ? işte kadınlar neden esmer erkek sever? sorusunun cevapları…


Sarışın erkekler, esmer erkeklere göre daha feminen, baby face bir görüntüye sahiptir, hatta çoğunun yüzü tüysüzdür, çocuksu görünürler, esmer erkekler ise sert, erkeksi hatlara, bu durum esmer erkekleri kadınların gözünde oldukça çekici kılar.


Esmer erkeklerin yüzü özellikle kaşları- gözleri sarışınlara ve diğer erkeklere göre daha belirgindir, güzellikte kaş göz belirginliğinin, güzelliğinin önemi ise tartışılmaz bir gerçektir.kadinlar_neden_esmer_erkek_sever (1)


Herkes gördüğü, alıştığı tipi beğenir, %90’ı esmer erkeklerden oluşan bir ülkede, biz Türk kadınları da bu erkeklerle gözümüzü açtığımız için, bize esmer erkekler daha yakışıklı geliyor.


Basın, medya esmer erkekleri diğer erkeklere göre daha çok ön plana çıkarıyor, Kenan İmirzalioğlu, Burak Özçivit, Kadir Doğulu gibi isimlerle bilinç altımıza yakışıklı olmanın esmer olmaktan geçtiği, mesajını veriyor.kadinlar_neden_esmer_erkek_sever (2)


Kadınlar için yüzyıllardır değişmeyen güzellik ölçüsü beyaz olmaktır, erkeklerde ise durum tam tersidir, ne kadar beyaz ten o kadar yakışıklılık kavramından uzaklaşmak…


Esmer olsun çamurdan olsun, esmerim biçim biçim ölürüm esmer için gibi sözler de kadınların esmer erkeklere olan hayranlığının söze dökülmüş halidir.kadinlar_neden_esmer_erkek_sever (1)


Esmer erkek güçlü erkektir dominant genleri barındırır, dişi açısından doğuracağı çocuk için sağlam genleri bulundurduğuna dair içgüdü ortaya çıkar ve eş olarak da esmer erkeği seçerler.


Esmer erkekler hele bir de uzun boylularsa ne giyerlerse giysin yakışan erkeklerdir. Özellikle takım elbiseyle oldukça çekici görünürler.


İlgili Konular


Türkiyenin En Yakışıklı 10 Erkeği Tıklayınız


Kadınlar Neden Sarışın Erkeklerden Hoşlanır? Tıklayınız


Kadınlar Neden Uzun Boylu Erkeklerden Hoşlanır? Tıklayınız





YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan yorum yazıları veya haberlerin tüm hakları bizkadinlaricin.com’a aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbiri özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazılar sadece bizkadinlaricin.com tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.





 


 





YAZININ DEVAMI ==> Kızlar Neden Esmer Erkeklerden Hoşlanır?
Kızlar Neden Esmer Erkeklerden Hoşlanır?
Kızlar Neden Esmer Erkeklerden Hoşlanır?
LihatTutupKomentar