-->

Salatalık Suyu İle Zayıflama

Salatalık Suyu İle Zayıflama

Salatalık dilimlerinin suya atılmasıyla yapılan salatalık suyu kilolarla mücadele eden, yağ yakan harika bir içecektir. Salatalık suyu zayıflatır mı ? makalemizde salatalık suyu ile zayıflama, kilo verme hakkında bilgiler verip,  salatalık çayı tarifi verdik. Yeterli sıvı alımı, özellikle su içmek sağlığımız için çok mühimdir. Fakat pek çok kişi suyun tadını sevmez, o zaman yapılacak en iyi iş suyun
içine dilimlediğiniz salatalıkları atın bir müddet, salatalığın özlerinin suya geçmesini bekleyin ve ardından için, keza suya limon sıkmanız da suyunuzu hem lezzetli hale getirecek hem de kilo vermenizi kolaylaştıracaktır.


Salatalık sudan ve sebze liflerinden oluşur, 100 gram salatalığın kalorisi sadece ama sadece 12’dir, bu nedenle diyet yapanlar için ideal yiyecekler arasında yer alır. Antioksidan dolu yapısıyla bedenden toksinleri temizler, zehirli atıklardan kurtulmuş organlar daha iyi çalışır ve yiyecekler yağ olarak depolanmaz.


Kilo vermeyi kafaya taktıysanız, salatalık dostunuz olan yiyeceklerden olmalıdır.
1 bardak su 0 kaloridir, 100 gram salatalık 12, yani 1 bardak salatalıklı su içerek alacağınız kalori 12 olacaktır.salatalik_suyu_zayiflama


Salatalık suyu içerek iştahınız da dengelenmiş olur şöyle ki bedeninde dehidrasyon olduğunda yani vücudunuz susuz kaldığında daha çok açlık hissedersiniz.
Salatalık suyu susuzluk ihtiyacınızı karşılamakla kalmaz, öğün aralarında sizi tok da tutar.


Yukarıda belirtilen faydalarına ek olarak, silis diye bilinen silikon dioksitten çok miktarda içerdiğinden, salatalık akne tedavisinde de oldukça etkilidir.


Zayıflatan Müthiş Yiyecekler Tıklayınız


Malzemeler
2-3 adet taze salatalık
2 litre su
1 sürahi


Diyet Listelerimiz İçin Tıklayınız


Yapılışı
Salatalıkları dikkatlice yıkayın, üzerinde kir, bakteri, mikrop kalmasın.
Halkalar halinde dilimleyip suya atın, 1 gece buzdolabında kalsın.
Nane yaprakları ve limon eklemeniz, salatalık suyunun zayıflatma gücünü artıracaktır.




YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan yorum yazıları veya haberlerin tüm hakları Kadınlar Kulübü’ne aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbiri özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazılar sadece Kadınlar Kulübü tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.










YAZININ DEVAMI ==> Salatalık Suyu İle Zayıflama
Salatalık Suyu İle Zayıflama
Salatalık Suyu İle Zayıflama
LihatTutupKomentar