-->

Ayak Krampı Nasıl Geçer?

Ayak Krampı Nasıl Geçer?

Ayağınıza kramp girdi ve ne yapacağınızı bilmiyor musunuz? Ayak krampına ne iyi gelir? ayak krampı tedavisi nasıl yapılır? makalemizde kramp ağrısından kurtulmanız için yapılması gerekenlere yer verdik.ayak_krampi (2)Kramp giren ayağı yere, diğerini havaya kaldırın.ayak_krampi (3)İlk spazm geçtikten sonra yürümeye çalışın.


Kramplar ve kurtulma metodları tıklayınız


ayak_krampi (5)Ayakkabı, çorap gibi krampı etkileyebilecek eşyalarınızı çıkarın.


ayak_krampi (1)Ayağınızın ön tarafına ağırlığı verecek şekilde oturun.ayak_krampi (6)Ayak parmaklarınızı esnetin. Zemine topuğunuzu sabit tutarak ayağınızın ön kısmını kaldırın. Ardından ters yönde kıvırın. Bazı kramplarda bu yöntem krampı daha kötü yapabilir, öyleyse bunu yapmayın.


ayak_krampi (7)Spazm olan yere parmaklarınızla, kaslarınızı gevşetmek için yavaş yavaş masaj yapın.ayak_krampi (4)Ağrı hala devam ediyorsa, ağrı geçene kadar ayak parmaklarınızı kendinize doğru tutarak çekebildiğiniz kadar çekin. ayak_krampi (8)
Kramp olan yere ısı uygulayın. Pamuklu bir bezi veya havluyu ısıtın ve ağrı olan yere uygulayın . Bu yöntem ayak ve bacak kramplarına şifa olacaktır.



YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan yorum yazıları veya haberlerin tüm hakları Kadınlar Kulübü’ne aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbiri özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazılar sadece Kadınlar Kulübü tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.










YAZININ DEVAMI ==> Ayak Krampı Nasıl Geçer?
Ayak Krampı Nasıl Geçer?
Ayak Krampı Nasıl Geçer?
LihatTutupKomentar